Mogelijkheden op het gebied van catering

Op het gebied van catering is er zoveel mogelijk. Van kookworkshops tot kookdemonstraties en van een ongedwongen feest tot een privé diner. Dit is ook allemaal mogelijk op grote of kleine schaal. 

Catering op locatie 

Bent u opzoek naar een bedrijf dat de catering bij u op locatie kan verzorgen? Kijk dan eens naar catering in Baarn bij Kookers. U kunt bij Kookers Baarn terecht voor een verjaardagsfeest, besloten diner, receptie en zelfs een kookworkshop met uw team. Ook wanneer u een zakelijke bijeenkomst heeft kunnen wij de catering regelen. Wij begrijpen dat u het bij een zakelijke bijeenkomst heel erg goed voor elkaar wilt hebben, dit kunnen wij regelen door onze jarenlange ervaring.  

Live cooking

Bij live cooking maken chef-koks samen met hun team a la minute heerlijke vis- en vleesspecialiteiten voor u klaar. Onze koks proberen het u naar de zin te maken en hun enthousiasme over te dragen op jou.  Bij ons heb je de keuze uit verschillende thema’s, je zou voor één thema kunnen gaan maar je zou ook verschillende thema’s kunnen combineren. Je kunt bij ons kiezen uit pasta, desserts, seizoensgerechten, paella, BBQ en nog veel meer. 

Kookworkshop op locatie

Een kookworkshop kan op verschillende locaties gehouden worden, bij u thuis met een thuiskok of op uw bedrijf. Tijdens een kookworkshop kun je koken en dineren in een informele sfeer, koken met verse seizoen ingrediënten en al uw passie en creativiteit kwijt. Je gaat aan de slag met een kookinstructeur, wanneer alle gerechten zijn bereid is het tijd om aan tafel te gaan. Ook voor de kookworkshop bieden wij verschillende thema’s aan zoals Mediterraans, Spaans, Zuid-Afrikaans, Italiaans en nog veel meer. Voor de liefhebbers bieden wij zelfs een kookworkshop aan die volledig vegetarisch is. 

Dit is nog maar een kleine opsomming van wat er mogelijk is op het gebied van catering. Voor alle mogelijkheden zou ik aanraden een kijkje te nemen op onze site. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *