Een goede koffiemachine voor bedrijven

Koffie op de werkvloer

Het drankje dat het meest gedronken wordt onder werktijd. ’S Ochtends om de dag te starten, dan rond een uurtje of tien, na de lunchpauze en dan om een uurtje of drie weer. Het gaat hier natuurlijk om een lekker kopje koffie. Want wie wil dat nou niet, een goede kop koffie voor tijdens het werk. Het schijnt zelfs zo te zijn dat goede koffie op nummer één staat bij medewerkers als het gaat om goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goede koffiemachine voor bedrijven is daarom van zeer groot belang. Goede koffie is een formule voor blije medewerkers.

Allerlei soorten, merken, maten en kwaliteitsverschillen

Nou zijn er uiteraard allerlei verschillende koffiemachines voor bedrijven op de markt. Nespresso, Douwe Egberts, Illy, Lavazza en ga zo maar door. Elke machine werkt weer anders en levert andere kwaliteit. Een goed voorbeeld is het verschil tussen oude vertrouwde filterkoffie van vroeger en de koffie die Nespresso maakt. Ook het soort koffieboon dat wordt gebruikt in de machine maakt verschil. Voor echte kwaliteitskoffie kan het best gebrande koffiebonen gebruikt worden. Dit zal zeker in de smaak vallen bij werknemers die van Italië houden, want deze manier van koffie maken wordt daar toegepast. Houden de medewerkers in het bedrijf van luxe en speciale koffie’s dan is het handig om te kijken naar koffiemachines die ook cappuccino’s, latte macchiato’s of espresso macchiato’s kan maken.

Gebruiksgemak

Bij het aanschaffen van koffiemachines voor bedrijven moet over een aantal dingen worden nagedacht. Bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid. Als iedereen op kantoor koffie drinkt en dit ook geregeld doet, is het handiger om een koffiemachine aan te schaffen die snel de koffie gereed heeft. Waar ook naar gekeken kan worden is of het koffiemachine gemakkelijk te reinigen is of dat het waterreservoir niet ergens in de weg zit. Voor meer informatie over de aanschaf: giocoffee.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *