De beste bbq organiseren

Wanneer het zomer weer in aantocht is denk jij zoals iedereen dat het ook weer tijd is om de bbq aan te steken. Maar hoe organiseer je nou de beste bbq voor je vrienden en familie? In dit artikel bespreken we een aantal punten waar je rekening mee moet houden (Bron: ).

Bestek

Het is zeer twijfelachtig als je wilt dat gasten in je achtertuin eten uit je mooiste porseleinen borden, dus zorg ervoor dat je genoeg papieren borden, servetten, plastic bestek en plastic bekers hebt. Ze zijn niet de meest aantrekkelijke dingen in de wereld, dus kies heldere kleuren die een toevoeging zijn aan de zomer vibe. De echte schoonheid in hen is dat ze gemakkelijk na gebruik weg te gooien zijn. Ook zijn ze gemakkelijk toegankelijk voor je gasten te gebruiken, elke keer dat ze een nieuw bord of een nieuw servet nodig hebben, kunnen ze dit makkelijk pakken. Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat al het vuil ver van het eten is, zodat je niet in de weer komt met vliegen die erop af komen.

De buren

De beste manier om geen vijand van je buren te maken is om attent naar hen toe te zijn, vooral als ze in aangepaste roosters werken, in het weekend of kleine kinderen hebben. Als ze niet uitgenodigd zijn voor de BBQ partij laat ze van tevoren weten dat je er eentje geeft, met een ruw idee van hoeveel mensen er zullen zijn en hoe laat het zal eindigen.

Het weer

De Nederlandse zomer is berucht om zijn onvoorspelbaar. Zorg ervoor dat je voor alle weersomstandigheden gedekt bent. Een paar minuten in het huis doorbrengen als er een kleine regenbui die dag is is niet erg, daarnaast geeft het verkoeling aan je gasten. Aan de andere kant, als je feest tot midden in de nacht kan een buitenkachel handig zijn om je gasten warm te houden lang nadat de BBQ vlammen zijn uitgestorven. Als je tuin groot genoeg is kan je ook een partytent huren om ervoor te zorgen je BBQ ondanks wat regen worden gehouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *